top of page

Къща за гости Дара

НАШИТЕ СТАИ

10% отстъпка от 01.05-30.06.2020

10% отстъпка от 10.09-31.09.2020

Уютна, тиха стая за двама с всички необходими удобства. Разположена на първи етаж. Приятна гледка към градината. Без тераса. Къщата разполага с 1 стая от този тип.

Цена от:

60лв.

Приятна и удобна стая за двама, оборудвана с всичко необходимо за комфорта на гостите. Разположена на втори етаж. Слънчева тераса с гледка към градината. Къщата разполага с 1 стая от този тип.

Цена от:

70лв.

Красиви и уютни стаи за двама с удобно допълнително легло. Разположени на първи и втори етаж. Големи слънчеви тераси с гледка, както към морето, така и към градината. Къщата разполага с 4 стаи от този тип. 

Цена от:

80 лв.

Двойна Стая Комфорт

Изключително удобна и уютна стая за двама със самостоятелна кухня. Къщата разполага с 2 стаи от този тип, разположени на 1 и 2 етаж. Стаята има приятна тераса с гледка към морето и градината.

Цена от:

80 лв.

Просторен и комфортен апартамент за 6 души + 1. Големи веранди с невероятно красива морска гледка. Апартаментът разполага с 3 спални и две бани, холна и трапезарна част.

Цена от:

180 лв.

Романтика и вдъхновение - така най-добре може да се опише Мансардата. Спираща дъха гледка към царевския залив и уникален интериорен дизайн. Мансардното студио е за двама души + допълнително двойно легло и детска кошарка. Идеално както за романтична почивка на влюбена двойка, така и за цялото семейство.

Цена от:

140 лв.

bottom of page